Alles-in-één Webshop Pakket

Start direct met het bouwen van een succesvolle internationale webshop

Een professionele webshop inclusief: betaalsysteem, orderbeheer, marketingtools en rapportage. Alles wat je nodig hebt om van jouw webwinkel een succes te maken.

Direct verkopen

Je wilt niet wachten op developers. Direct starten met verkopen. Met Lightspeed is het mogelijk om binnen 30 minuten te beginnen.

De laagste transactiekosten

Betaalintegeraties met iDeal, PayPal, Ogone en CreditCard. Lightspeed Payments biedt de laagste tarieven in de markt.

Heldere vaste lage prijzen

Voor Lightspeed betaal je een vast laag bedrag per maand. Dat is fijn want zo weet je precies vooraf waar je aan toe bent.

Simpelweg de beste e-commerce oplossing van Nederlandse bodem

Lage maandelijkse kosten, gratis updates en hulp bij het starten van jouw shop. Daarom heeft Dibbadoo gekozen voor Lightspeed en zijn wij gecertificeerd partner.

Jouw webshop, jouw huisstijl

Je hebt een ruime keuze uit verschillende templates die hun effectiviteit bewezen hebben. En alle elementen uit jouw webshop zijn makkelijk aan te passen. Van kleuren tot lettertypes en van achtergrondafbeelding tot bestelknop.

Geen technische kennis nodig

Bij Lightspeed kun je direct starten met het opzetten van een webshop. Ook zonder technische kennis. Wel zo makkelijk.

Een shop in meerdere talen

Verkoop je ook producten in het buitenland? Dan is een webwinkel in meerdere talen van toegevoegde waarde. Het is mogelijk om de webshop in 14 talen beschikbaar te stellen. Alle standaard elementen worden automatisch voor je vertaald. De beschikbare talen zijn Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Turks, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Deens en Zweeds. Op aanvraag kunnen er talen worden toegevoegd.

Eenvoudig product beheer

Producten plaatsen in zelf aangemaakte categorieën, foto’s uploaden en de verkoopprijs aanpassen. Stel varianten in zoals kleur en maat. Of stel in vanaf welk geldbedrag je een gratis levering wilt aanbieden. Je beheert alles makkelijk vanuit één plek.

Uitgebreide betaalintegraties

Integraties met de belangrijkste Europese betaalinstellingen en daarbuiten. Geef per land aan welke betaalmethode zichtbaar moet zijn en of er extra kosten in rekening gebracht moeten worden. Voor Nederland biedt Lightspeed integraties met o.a. iDEAL, PayPal, Multisafepay, Sisow, Ogone en Buckaroo. Bovendien biedt de eigen oplossing Lightspeed Payments meer transparantie en de laagste tarieven in de markt.

Prijzen en pakketten

Gratis 14 dagen uitproberen. (volledig vrijblijvend)

Essential

49.00per maand
Start gratis proefperiode
Gratis proberen

Advanced

89.00per maand
Start gratis proefperiode
Gratis proberen

Professional

189.00per maand
Start gratis proefperiode
Gratis proberen

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W. Lightspeed prijswijzigingen voorbehouden.

Van aanvraag tot webshop

In principe kunnen we binnen enkele dagen een webshop voor je maken. Afhankelijk van de aanwezige teksten en afbeeldingen. Dit zijn de stappen die we daarbij doorlopen.

Proberen

Kies het pakket dat je wil en vul alle gegevens in. Heb je al een domeinnaam? Verhuis deze dan naar ons. We helpen je daarbij.

Demo webshop

Als we jouw bestelling ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Evalueren

De webshop moet gevuld worden met teksten en afbeeldingen. Als je dat niet hebt, kun je ook via ons een tekstschrijver of fotograaf inhuren.

Inrichten webshop

Zodra alle teksten, foto’s, video’s of afbeeldingen aangeleverd zijn, starten we met het vormgeven en bouwen van jouw webshop.

Lightspeed accountmanager

Wanneer jouw webshop online staat zorgen wij ervoor dat deze automatisch geüpdate wordt met de laatste thema’s en/of plugins.

Bestel webshop