Alles-in-één Website Pakket

Gemaakt voor ondernemers

Online succes begint hier

Een website is slechts het startpunt om jouw bedrijf online succesvoller te maken. Wij snappen dat niet elke ondernemer thuis is in de online materie. Daarom helpen we daarbij. Door een website voor je te maken, maar ook om je daarna te inspireren over de talloze mogelijkheden die jouw bedrijf online heeft. Dat heet bij ons alles-in-één.

Alles-in-één

Alles-in-één

Er komt meer kijken bij een website dan je misschien denkt, maar laat ons daar maar over nadenken. We claimen eventueel een domeinnaam, maken je website en zorgen ervoor dat deze altijd bereikbaar is. Zo simpel is het.

Altijd e-mail

Altijd e-mail

Je krijgt van ons standaard minimaal één eigen e-mailadres. Aan meerdere kunnen we je ook helpen. Jouw mail werkt via Gmail. En dat is wel zo handig in gebruik. Ook als je onderweg bent. Je installeert het namelijk heel eenvoudig op je telefoon.

Service voorop

Service voorop

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met jouw website. Daarom stemmen we alles persoonlijk met je af en laten we weten welke input we van je nodig hebben. Waar nodig helpen we met het inhuren van een tekstschrijver of fotograaf.

Met gemak je website onderhouden

Zelf controle over jouw website en alles wat daarbij hoort? Met onze WordPress websites pas je eenvoudig teksten en afbeeldingen aan. De technische kant nemen wij voor onze hoede. Op die manier beschik jij altijd over de laatste versie met de beste plugins zonder daar iets voor te moeten doen.

WordPress, een bewezen fundering

Websitethema’s

Een afbeelding, tekst of video? Alles is mogelijk.

Functionaliteiten

Altijd de beste plugins beschikbaar en up-to-date

WordPress

Eenvoudig teksten, afbeeldingen of video’s aanpassen

Meer over techniek

Een website zoals jij die wilt

We kunnen nagenoeg alles voor je maken. Het enige wat we nodig hebben is jouw input. Na het afsluiten van een websitepakket bellen we je daarom persoonlijk. Zo matchen we jouw wensen met het ontwerp.

Meer over design

Bereikbaar via unieke domeinnaam

Jouw website op een eigen url

Om het nog gemakkelijker voor je te maken helpen we je bij het koppelen van jouw website aan je domeinnaam. Mocht je die nog niet geregistreerd hebben, dan doen wij dat hier direct voor je.

E-mail via Google

Wij zijn een officiële partner van Google Apps for work. Jouw mail werkt daarmee via Gmail. Je mailt vanuit een vertrouwde omgeving, installeert jouw zakelijke mail makkelijk op je telefoon en bent overal bereikbaar.

Google For Work
E-mail via Google

Voor elke ondernemer het juiste websitepakket

Welk pakket je ook bij ons afsluit: je kunt deze maandelijks opzeggen. Maar voor nu is het vooral belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Hoeveel pagina’s wil je bijvoorbeeld? En heb je genoeg aan één of meerdere e-mailadressen? Ga je jouw eigen pagina’s beheren of doen wij dat voor je? Of je nu een beginnende of gevestigde ondernemer bent: alles is mogelijk.

Instap

29per maandEenmalige registratiekosten€ 699Bekijk plan
Direct configureren

Basis

39per maandEenmalige registratiekosten€ 699Bekijk plan
Direct configureren

Plus

49per maandEenmalige registratiekosten€ 699Bekijk plan
Direct configureren

Pro

59per maandEenmalige registratiekosten€ 699Bekijk plan
Direct configureren

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

We zijn mensen, geen robots

Kom je er even niet uit of heb je andere vragen over jouw online business? Bel ons dan gewoon. We houden van telefoneren, maar nog meer van anderen helpen.

Bel 020 820 1988

Vraag advies aan
De Dibbadoo helpdesk staat voor je klaar

Van aanvraag tot website

In principe kunnen we binnen enkele dagen een website voor je maken. Afhankelijk van de aanwezige teksten en afbeeldingen. Dit zijn de stappen die we daarbij doorlopen.

Bestellen

Kies het pakket dat je wil en vul alle gegevens in. Heb je al een domeinnaam? Verhuis deze dan naar ons. We helpen je daarbij.

Intakegesprek

Als we jouw bestelling ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Verzamelen content

De website moet gevuld worden met teksten en afbeeldingen. Als je dat niet hebt, kun je ook via ons een tekstschrijver of fotograaf inhuren.

Bouwen website

Zodra alle teksten, foto’s, video’s of afbeeldingen aangeleverd zijn, starten we met het vormgeven en bouwen van jouw website.

Onderhoud

Wanneer jouw website online staat zorgen wij ervoor dat deze automatisch geüpdate wordt met de laatste thema’s en/of plugins.

Bestel website