Techniek

Gebouwd op een bewezen fundering

Meer dan 74 miljoen websites met WordPress

Onze websites draaien op WordPress: een open-source programma dat we naar eigen wensen hebben aangepast. Of je nu ervaring hebt of juist net begint: WordPress maakt het enorm makkelijk om er dingen op aan te passen. Niet voor niets dat er meer dan 70 miljoen websites ter wereld gebruik van maken. En wij dus ook.

WordPress, een bewezen fundering

De perfecte start

Je website is je online visitekaartje. Een belangrijke en vaak de eerste indruk van je bedrijf voor je klanten.

Alles geïntegreerd

Alle producten van Dibbadoo werken apart van elkaar maar ook perfect samen. Online succesvol noemen wij dat.

Alles onder één dak

Je website, domeinnamen, hosting en e-mail allemaal in goede handen bij Dibbadoo.

Altijd een up-to-date website

Onze websites zijn altijd voorzien van de laatste technieken en integraties. Wij gaan je daar verder niet mee lastig vallen, maar zorgen er wel voor dat deze updates automatisch plaatsvinden. Zo ben jij online altijd van deze tijd.

Wij smullen van nieuwe technieken

Niet iedereen vindt de technische kant van een website even interessant. Wij wel. Daarom leggen we graag uit wat we precies doen. En hoe we dat doen. Mocht er iemand ooit naar vragen, dan weet jij het ook. Want moeilijk is het niet.

HTML5

HTML5

Dit is een programmeertaal. Je kunt er de complete structuur van je website mee maken. De ‘5’ staat er omdat het de nieuwste versie is. En ‘5’ zorgt ervoor dat al jouw media beter uit de verf komt online. Op de desktop én mobiel.

CSS3

CSS3

Vroeger moest je elke kop of tekst opnieuw plaatsen. Heel onhandig. CSS3 is een bestand waarin alle vormgevingstechnische zaken vastgelegd zijn. Zie het als een stijlboek van je website. Het maakt de opmaak een stuk makkelijker.

JavaScript

JavaScript

Deze programmeertaal zorgt ervoor dat wij pagina’s meer interactie mee kunnen geven. JavaScript zou bijvoorbeeld ook op acties van websitesbezoekers kunnen reageren. Maar je kunt er ook cookies mee aanmaken, plaatsen en lezen.

Responsive website techniek

Desktop, mobiel en tablet

Onze websites zijn responsive. Dat wil zeggen dat je jouw site via de computer, tablet en smartphone kunt bekijken. Alle teksten en afbeeldingen vormen zich naar het device van waaruit jouw site bezocht wordt. Dat gebeurt allemaal automatisch en zorgt ervoor dat jouw websitebezoeker altijd een optimale site bekijkt.

Van aanvraag tot website

In principe kunnen we binnen enkele dagen een website voor je maken. Afhankelijk van de aanwezige teksten en afbeeldingen. Dit zijn de stappen die we daarbij doorlopen.

Bestellen

Kies het pakket dat je wil en vul alle gegevens in. Heb je al een domeinnaam? Verhuis deze dan naar ons. We helpen je daarbij.

Intakegesprek

Als we jouw bestelling ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Verzamelen content

De website moet gevuld worden met teksten en afbeeldingen. Als je dat niet hebt, kun je ook via ons een tekstschrijver of fotograaf inhuren.

Bouwen website

Zodra alle teksten, foto’s, video’s of afbeeldingen aangeleverd zijn, starten we met het vormgeven en bouwen van jouw website.

Onderhoud

Wanneer jouw website online staat zorgen wij ervoor dat deze automatisch geüpdate wordt met de laatste thema’s en/of plugins.

Bestel website